Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika son dakika haber haberler Kelamdan Kaleme

Bu haber kez okundu.

Çay Ocaklarının Yerini Otomatlar Alıyor

Küresel salgın korona virüs ortaya çıktığı günden bugüne kadar hayatımızda birçok konuyu etkiledi. Bir kez daha sağlıklı yaşamın ne kadar değerli olduğunu bizlere hatırlatan salgın hastalık sonrası alınan sosyal mesafe, temizlik ve hijyen kararları vatandaşları olduğu kadar büyük şirketleri de harekete geçirdi. Birçok vatandaşın günün büyük bir kısmını geçirdiği iş yerlerinde yöneticiler çalışanların sağlığı için ekstra önlemler almaya başladı. Bunlardan birisi de virüsün etkisi ile değişime uğrayan çay ocakları oldu. Çoğu şirket personelleri ve misafirleri için açık tuttukları çay ocaklarını sağlık endişeleri ile kapatırken, çözümü ise otomatlarda buldu.

‘’KONTROL SİZDE’’

Otomatların firmalar için çay ocaklarına oranla maliyeti düşürdüğünü ve daha kaliteli bir hizmet verdiğini anlatan Matik Otomat Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Nihan Erdal, ‘’Bildiğiniz üzere çay ocakları gün içerisinde birçok çalışanın ortak kullandığı bir alan. Durum böyle olunca kimin neyi, nasıl kullandığının kontrolünü sağlayamıyorsunuz. Bu da temizlik ve hijyen konusunda olan sıkıntıları baş edilemez bir hale getiriyor.  Biri geliyor su içtiği bardağı tezgaha bırakıyor. Diğeri geliyor başka bir şeye dokunuyor. Otomatlarda ise böyle bir durum söz konusu değil. Bir tuşla herkes istediği ürünü, daha lezzetli ve daha hijyenik şekilde kısa süre içerisinde alabiliyor.

‘’DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENİYOR’’

Bu zorlu dönemde temizlik ve hijyen herkesin bilincinde ilk sıraya yerleşti. Firmalar çalışanların bir arada olmasını engellemek için çay ocaklarını kapattı. Ama bu kez çalışanlara ufak da olsa moral sağlayan kahve, çay vb. ürünlere ulaşım engellenmiş oldu. Aynı zamanda firmanıza gelen misafirinize çay, kahve ikramı yapamaz duruma da geldiniz. Bizim en temel geleneğimizdir misafirimize içecek bir şeyler ikram etmek. İşte tam bu süreçte çözüm otomatlarla geldi. Artık firmaların bünyesinde yer alan çay ocaklarının yerine hijyen bakımından yüksek koruma sağlayan otomatlar tercih ediliyor.

‘’MALİYET DÜŞTÜ, KALİTE ARTTI’’

Otomatlarımızda kullanmış olduğumuz nanoteknolojik dezenfektan ile insanların temas ettiği yüzeylerde koruma sağlıyoruz. Ekip arkadaşlarımız hizmet verdiğimiz yerlerde otomatları sürekli olarak temizliyor. Eksik ürünleri dolduruyor. 7/24 kaliteli hizmet sunuluyor. Normalde çay ocağı ve mutfak kurmak birçok sorumluluğu beraberinde getiriyor. Temizliği, ürün tedariği, iş güvenliği gibi. Lakin otomatlarda böyle bir durum söz konusu değil. Hem maliyetinizi düşürüyor hem daha kaliteli ve hijyenik bir hizmet almış oluyorsunuz. İnsanlar herhangi bir risk olmaksızın istediği ürüne en kaliteli ve hızlı şekilde kavuşuyor’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183