Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Çalık hızır lokması dağıttı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, her yılın Şubat aylarında 3 gün süreyle Hızır Orucu tutan Alevi vatandaşlar için Hızır Lokması dağıttı. Karacaahmet Sultan Gürpınar Cemevi'nde pandemi koşulları gözetilerek gerçekleştirilen lokma dağıtımına Başkan Çalık’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik sonunda vatandaşlarla sohbet edip fotoğraf çektiren Başkan Çalık, vatandaşların talep, istek ve önerilerine de kulak verdi.

“Toplumun umudu olmak adına mücadele ediyoruz”

Tüm Alevi vatandaşların ibadet ve dualarının kabul olmasını dileyen Başkan Çalık, “Burada alevi canlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu paylaşıyorum. Sosyal mesafe kurallarına uyarak güzel bir ortam oluşturuldu ve lokmamızı dağıttık. Beylikdüzü Belediyesi olarak toplumun umudu olmak adına mücadele ediyoruz. Güzel işler yapmaya ve güzellikleri paylaşmaya gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

                                                                                                      

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183