Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece gelişmeye devam ediyor

Büyükçekmece Fatih Mahallesi, Kemerdere Caddesi' üzerinde yapımı devam eden Büyükçekmece Belediyesi Modern Kapalı Pazar'ının ağustos ayında hizmete girmesi bekleniyor. Kapalı pazar alanı temel atma töreni gerçekleşirken törene, Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Civen, Emlak İstimlak Müdürü Halil İbrahim Bulut, Zabıta Müdürü İbrahim Kaya ve basın mensupları katılım sağladı. Yapım aşaması bittikten sonra çarşamba ve cumartesi günleri kurulacak kapalı pazar için Büyükçekmece'nin tüm mahallelerinden ücretsiz servis hizmeti olacak.

AVM tarzında bir pazar

Pazar alanı 3 katlı olurken 1. katta kapalı otopark, oto yıkama, mescit, sağlık odası, emzirme odası, kadın, erkek WC gibi AVM formatında yapılacak. Giriş katında meyve, sebze, şarküteri ve balık butikleri, bankamatikler ve haftanın 7 günü hizmet verecek fırın olmak üzere yalnızca gıda sektörü yer alırken Üst katta ise tamamen outlet mantığında olup kıyafet, aksesuar, züccaciye vb gibi tekstil ürünleri satışa sunulacaktır. Bu katta sadece 3 adet yiyecek içecek butiği ve teraslı kafeterya yer alacak. 1. kattan başlayan yürüyen merdiven, normal merdiven ve asansör ile 2. kata kadar çıkış sağlanabilecekken giriş ve üst katın 3’er adet ana giriş kapısı, ayrıca yazın açılabilecek şekilde tasarlanmış olan 2 adet kepenk kapısı bulunacak.KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183