Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika son dakika haber haberler Kelamdan Kaleme

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş’ta Sokakta Yaşayan Can Dostları Da Güvende!

 İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışı ve soğuk hava sonrası Beşiktaş Belediyesi ekipleri, hem vatandaşların hem de sokakta yaşayan hayvanların ihtiyaçlarına koşuyor. Vatandaşların mağdur olmaması için 44 araç ve 180 personelle sahada olan karla mücadele ekipleri dışında, Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de Sokak Hayvanları Ambulansı’yla Beşiktaş’ın tüm noktalarında kedi ve köpeklerle buluşarak onlara mama desteğinde bulunuyor. Sağlık sorunları olan hayvanlarla da yakından ilgilenen ekipler ‘Mobivet’ aracıyla anında hayvanların tedavilerini gerçekleştiriyor.
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sosyal medya hesabından bu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Akpolat: ‘’Soğuk kış günlerinde, Beşiktaş’ta sokaklarımızı paylaştığımız can dostlarımızın da ihtiyaçlarını karşılamak için seferber oluyoruz. Desteğimize ihtiyaç duyan sokak hayvanları için sizler de Belediyemizle iletişime geçebilirsiniz’’ dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183