Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Başkan Gökhan Yüksel'den 14 Mart Mesajı

Değerli Sağlık Emekçileri;

 

Bu güzel ülkenin her bölgesinde, her şart altında insan yaşamının kutsallığını canları pahasına savunan sağlık çalışanlarımız…

 

İnsanlık tarihinin en köklü, en meşakkatli mesleklerinden birini yapıyorsunuz. Sizlerin emekleri, özverili çalışmaları, çabaları ve mesleğe adanmışlığı ile çok daha güçlüyüz.

 

Bir yılı doldurduğumuz pandemi süreci sağlığın; yaşamın odağı olduğunu, olmazsa olmazı olduğunu hepimize bir kez daha hatırlattı.

 

Sizler pandemi koşullarında verilen büyük mücadelenin en ön saflarında yer alarak; ailelerinizden uzak kaldınız, yorgun düştünüz, stres ve zorlu koşullarda çalıştınız, hatta çalışma arkadaşlarınızı bu onurlu mücadelede yitirdiniz.

 

Hekimlerimizin ve sağlık personelimizin ilçemizde bulunan hastanelerde verdiği mücadelenin bizzat tanığıyım. Her koşulda yanınızda olmak için büyük gayret verdik, bir an bile olsa yükünüzü hafifletebildiysek ne mutlu bize.

 

Sizlere önce şahsım sonra tüm Kartallı komşularım adına yürekten teşekkür ediyorum. Sizler, “Beni Türk hekimlerine emanet edin.” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün güveni, Safiye Ali’nin öncülüğü, Tıbbiyeli Hikmet’in cesareti ile bizlere ilham vermeye devam ediyorsunuz.

 

Kapılarınızdan çiçekler, yüzlerinizden gülümsemeler eksik olmasın. 14 Mart Tıp Bayramı’nızı kutluyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

 

İyi ki varsınız.

 

 

Gökhan YÜKSEL

 

Kartal Belediye Başkanı

Anahtar Kelimeler:
Kartal Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183