Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Başkan Gökhan Yüksel 14 Mart Tıp Bayramı’nı Unutmadı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarakKoşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve AraştırmaHastanesi’ni ziyaret eden Başkan Gökhan Yüksel, hastanenin başhekimi Prof. Dr. Mehmet Kaan Kırali’nin yanı sıra; hastane hekimleri ve sağlık çalışanları ile bir araya geldi, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı. Daha sonra başhekimlik makamına geçerek Kıraliile bir görüşme gerçekleştiren Başkan Gökhan Yüksel, özellikle pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının değerlerinin bir kez daha anlaşıldığını, ülke olarak kendilerine çok şey borçlu olduklarını söyledi. Görüşmenin sonunda Başkan Yüksel Başhekim Kırali’yeKartal heykelciği ile çiçek takdim etti.

Başkan Gökhan Yüksel’in ikinci durağı ise Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Burada da hastanenin başhekimi Prof. Dr. Recep Demirhan’ı ve sağlık çalışanlarını ziyaret eden Başkan Gökhan Yüksel, sağlık alanındaki ve özellikle pandemi sürecindeki kıymetli katkılarından dolayı Demirhan’a ve tüm hastane çalışanlarına teşekkür etti. “Bizlerin ve sevdiklerimizin sağlığı için gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışarak kahramanlık örneği gösteren sizlere çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı hiçbir zaman ödeyemeyiz. Kartal Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız ve her türlü desteğe hazırız.” Dedi. Başkan Gökhan Yüksel görüşmenin sonunda Başhekim Demirhan’a da günün anısına çiçek ve Kartal heykelciği takdim etti.

İlçedeki Aile Sağlığı Merkezleri Ziyaret Edildi

Öte yandan Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri de ilçedeki Aile Sağlığı Merkezlerineziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretleri sırasında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in selamlarını ileterek bayram çikolatası ve hijyen paketini hekimlere ve sağlık çalışanlarınatakdim eden meclis üyeleri, Kartal’ın farklı mahallelerinde bulunan Aile Sağlığı Merkezleri’nde görev yapan doktorların sorunlarını ve taleplerini de dinleyerek not aldı.

Sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutlayanKartal Belediyesi Meclisi Üyeleri,Kartal Belediyesi ailesi olarak sağlık çalışanlarının yanlarında olduklarını vurguladı. Meclis üyeleri tarafından gerçekleştirilen kutlama ziyaretleri, başkan yardımcılarının da katılımıyla önümüzdeki günlerde devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
Kartal Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183