Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Bağcılar’da üçüncü Kooperatif marketi

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’nin doğrudan üreticiden aldığı doğal ve kaliteli ürünleri hesaplı fiyatlarla vatandaşlara ulaştıran Tarım Kredi Kooperatif Market hizmet ağını her geçen gün genişletmeye devam ediyor. Hürriyet Mahallesi ve Güneşli Mahallesi’nde şubeleri bulunan marketler zincirine bir yenisi Yavuz Selim Mahallesi’nde eklendi.

“Marketlerin devamı gelecek”

Birlik Caddesi üzerinde bulunan marketin açılış törenine Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, İlçe Müftüsü Celal Büyük ve vatandaşlar katıldı. Bu işletmelerin ülkemizin tarımsal üretimi konusunda çok önemli fonksiyonlar içerdiğini söyleyen Çağırıcı, “Uygun fiyat ve kaliteli ürünlerle hemşehrilerimizin beğenisini toplayan Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinin en çok paydaşı Bağcılar’da bulunuyor. İnşallah devamı gelecek. Bu marketler vatandaşımızın istediği ürüne kavuşmasında kolaylık ve ekonomik hayata ise katkı sağlıyor” dedi. Müftü Büyük’ün duasının ardından kurdele kesilerek market hizmete sunuldu. İlçe protokolü ve kapıda bekleyen kalabalık marketi gezip hem ürünleri inceledi hem alışveriş yaptı.KENT YASAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183