Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS

Bu haber kez okundu.

Bağcılar’da çocuklar için havuz zamanı

 Okulların tatil olmasıyla birlikte Bağcılar’daki havuzlarda yaz sezonu açıldı. Bağcılar Belediyesi’nin Barbaros, Kazım Karabekir, Kemalpaşa, Yüzyıl, Demirkapı, 15 Temmuz, Göztepe ve Yıldıztepe Mahallelerinde bulunan 8 kapalı yüzme havuzu ilçe sakinlerinin ikinci adresi haline geldi. Yoğun ilgi gören havuzlara okulların kapandığı günden bugüne kadar 3 bin 402 kişi başvuruda bulundu.

Yaz aylarında ferahlamak ve farklı bir atmosferde zaman geçirmek isteyen vatandaşlar hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap eden havuzlarda doyasıya zaman geçiriyor. Özellikle bir eğitim dönemi boyunca yorulan çocuklar, yorgunluklarını ve yılın stresini havuzlarda atıyor.

Geçen yıl 6 olan yüzme havuzu sayısı 8’e çıktı

Kayıt yaptıranlardan 6-14 yaşları arasındaki çocuklar havuzlardan saat 09.00 – 17.00 arasında yararlanıyor. Yüzme eğitimi alan çocuklar hem serinliyor hem de arkadaşlarıyla su oyunları oynayarak keyifli zamanlar geçiriyor.  Saat 17.00 ile 23.00 arasında ise havuzlarda çocukların yerini yetişkinler alıyor.

Geçen yıl 6 olan yüzme havuzu sayısını bu sene 8’e çıkardıklarını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Yaz tatilinde havuzlarımız çok talep görüyor. Havuzlarda hemşehrilerimizin sağlığına ve güvenliğine önem gösteriyoruz. İnşallah 22 mahallemizi de 22 havuza kavuşturacağız” dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183