Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek gündem haber temsil

Bu haber kez okundu.

Aylin Coşkun ve Volkan Arslan'ın Göz Kamaştırıcı Düğünü

  Uzun süredir evlilik törenleri beklenen Aylin Coşkun ile Volkan Arslan dünyaevine girdi. Görkemli düğün törenleri ise olay yarattı. Çiftin heyecanlı tavırları düğün öncesinde dikkat çekti. Coşkun daha önce yaptığı açıklamada Volkan Arslan'ın tüm bu görkemli kına gecesi, düğün vs için evini arabasını sattığını hatta emeklilik hesabını bile bozdurduğunu söylemişti.

Mehir 10 külçe altın!

Aylin Coşkun'un Volkan Arslan'dan mehir (mihir) olarak 10 külçe altın istediği iddia edildi. Dini nikahta talep edilen bu isteğin faturası da oldukça ağır. Külçe altının değeri 247 bin lira.


Gelinliği 20 kilogram


Derin dekoltesi ve taşlarla bezeli gelinliğiyle de çok dikkat çeken Aylin Coşkun'un araba parasına aldığı gelinlik tam 20 kilogramdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183