Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika haberler son dakika haber Kelamdan Kaleme

Bu haber kez okundu.

ATAKENT SPOR U-16-17'LER BOLU'DA KAMP YAPTI

 İstanbul Atakent spor 'un gençlerin serbest zamanlarını sosyal ve sportif faaliyetler ile değerlendirmelerine yönelik dizayn ettiği Bolu termal Otel Kampı, İstanbul Atakent spor U-16 ve U-17 takımından kaleci hocası dahil 4 kişi teknik ekip, 3 yönetici, 25 altyapı futbolcusu katıldı.

İstanbul Atakent spor Başkan yardımcısı Dündar Dayı gözetiminde yapılan kampta sporcular mental antrenmanların yanı sıra fiziksel antrenmanları da yaptılar. Sömestr tatilinin son günlerini Bolu'un eşsiz doğası eşliğinde düzenledikleri yürüyüşlerle değerlendiren genç futbolcular antrenmanlarını dışında 2 hazırlık maçı ile çok yararlı bir kamp olduğunu arkadaşlık, dostluk ve takım ruhu kavramlarını pekiştirdiğimiz bir haftalık kamp gerçekleştirdik. İstanbul Atakent spor olarak çok büyük bir aileyiz. Omuz omuza veren çocuklarımız bu dayanışmayı kampımızda sonuna kadar yaşadı. Bu dayanışma ruhunu sahada da göstereceklerinden eminim

Anahtar Kelimeler:
SporAtakentU-16U-17
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183