Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kurban bayramı kent yaşam gazetesi Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

Araç kontrolünde yakayı ele verdiler

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği ekipleri, dün saat 19.30 sıralarında Akevler Mahallesi, 1074'üncü Sokak'taki site önünde şüphelendikleri hafif ticari bir aracı durdurdu. Ekipler araçta bulunan A.A., E.E., Y.D. ve M.A.Ş.'yi kontrol amacıyla indirdi. Bu kişilerin üzerinde ve araçta Baretta marka 9 milimetre çapında İtalyan malı 2 tabanca ile Glock marka bir tabanca ve fişekleri bulundu.

Ayrıca aramada aracın sağ ön paspas kısmında poşet içerisinde 2 balya halinde 23 bin TL’ye rastlandı. E.D.'nin kullandığı kimliğin sahte olduğu, bu kişinin gerçek isminin Turgut G. olduğu belirlendi. Bu şüphelinin GBT sorgulaması sonucunda hakkında kasten öldürme suçundan 15 yıl ile cezaevi firarı suçundan 4.5 yıl olmak üzere toplam 19.5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu, bunların yanısıra uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama, mermi bulundurma ve taşıma suçlarından da arandığı belirlendi.

Polis ekipleri, şüphelilerin Akevler Mahallesi'ndeki, 1076'ncı Sokak'taki bir binadan çıktıklarını belirlediler ve nöbetçi savcı ile görüşerek aldıkları izinle evde arama yaptılar. Evdeki aramada da 1 tabanca, 95 fişek ele geçirilirken, gözaltına alınan 4 şüpheli ele geçirilen suç unsurları ile birlikte Asayiş Büro Amirliği'ne teslim edildi. KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183