Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

6 TL alacak için öldürüldü

5 Nisan 2020 günü saat 21.00’de İstanbul, Bakırköy’de tek başına yaşayan 77 yaşındaki Meral Ahmetoğlu’nun kapısı çalındı. Gelen, sürekli sipariş verdiği büfenin moto kuryesi Recep Yaz’dı.

İddiaya göre; Yaz önceki siparişinden kalan 6 lirayı istedi. Meral Ahmetoğlu vermemekte ısrar edince aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın üzerine Yaz, yaşlı kadını  iple boğarak cep telefonunu aldı ve kaçtı.

Cezaevinden mektupla yeni itiraf geldi

Polis,güvenlik kameralarını incelediğinde, 5 Nisan’da Yaz’ın cinayetin olduğu sattlerde Meral Ahmetoğlu'nu evinin kapısından çıkarkenki görüntülerine ulaştı.  Recep Yaz, gözaltındaki ifadesinde maktulün kendisine borcu olduğunu ve olay günü kendisine hakaret ettiği için iple boğduğunu söyledi.

 İfadesi üzerine tutuklanan Recep Yaz, bir ay sonra cezaevinden yazdığı bir mektupta , cinayeti arkadaşı Uğurcan Macit’in işlediğini söyledi. İfadeleri alınan Uğurcan Macit ve kardeşi Mertcan Macit suçlamaları reddetti. Yaz tutuklanırken diğer iki şüpheli serbest bırakıldı.
Hazırlanan yeni iddianamede üç şüpheli için ağırlaştırılmış müebbet, nitelikli yağma suçundan da 15 yıla kadar hapis cezası istendi. Duruşma,mahkeme tarafından ileri bir tarihe ertelendi. KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183