Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Erdoğan Ertuğrul Bodur

Bu haber kez okundu.

Nokia, Android ile geri dönüş yapıyor
 Yeni gelen bilgilere göre mobil bölümünü Microsoft’a satan Nokia, akıllı telefon işine yeniden bir giriş yapmayı planlıyor. Çinli bir rapora göre, Nokia, şu anda yeni bir akıllı telefon geliştiriyor ve şirket yeni amiral gemisini Nokia N9’a göre tasarlayacak.

Raporda ayrıca yeni akıllı telefon modelinin Android işletim sistemi üzerinde çalışacağı ve amiral gemisi düzeyinde bir telefon olacağı söyleniyor. Redmond merkezli Microsoft şu anda Nokia markasının 10 yıllık lisansına sahip. Ancak, Nokia Compal ve Foxconn gibi ODM yoluyla (ODM - Original Design Manufacturer yani Orijinal dizayn imalatçısı, bir ürünü başka bir marka adı altında satılması amacıyla, kendisi dizayn ve imal eden imalatçılardır.) kendi cihazlarını serbest bırakabilir. Bu yüzden, Nokia akıllı telefon pazarında tamamen ölü sayılmaz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183