Öne Çıkanlar gündem haber CHP sıcak gelişme Büyükçekmece Belediyesi FLAŞ HABER

Bu haber kez okundu.

Galaxy Edge'nin satış tarihi belli oldu
 Samsung'un phablet serisi Note 4 ile beraber tanıtılan ve kavisli ekrana sahip Note Edge'nin ne zaman raflardaki yerini alacağı büyük merak konusu. Cihaz ile ilgili son hazırlıklarını da tamamlayan Güney Koreli Samsung'un bu ay (Kasım 2014) sonlarına doğru cihazı piyasaya süreceği tahmin ediliyor.

GALAXY NOTE EDGE'NİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Samsung’un 2014 yılı içerisinde tanıttığı yenilikçi ürünlerinden Galaxy Note Edge, teknik özellikler bakımından Galaxy Note 4 ile hemen hemen aynı sayılırken, tasarım anlamında ise önemli yenilikleriyle dikkat çekiyor. Öyle ki telefonun 5,6 inç Quad HD ekranının sağ kenarını kıvrımlı hale getiren teknoloji devi, böylelikle ana ekrana herhangi bir müdahalede bulunmadan bildirimlerin alınarak cihazın buradan kontrol edilmesini sağlıyor. 16 megapiksel optik görüntü sabitleme özelliğine sahip kamerasıyla yüksek çözünürlükte kaliteli fotoğraf çekme imkanı sunan Galaxy Note Edge, boyut olarak Note 4′ten 2,2 mm daha kısa ve 3,8 mm daha geniş. Amerika’da 14 Kasım‘da satışa sunulacak akıllı telefonun diğer ülke pazarlarına ne zaman giriş yapacağı ise henüz netlik kazanmış değil.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ceyda 9 yıl önce

Takip Ediyorum çıkar çıkmaz alacağım.

banner183