Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kurban bayramı kent yaşam gazetesi Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

Yeşilova Esnafspor Görev Dağılımı Yaptı.

 Geçtigimiz hafta sonu kongresini gerçekleştiren Yeşil, beyazlı yönetim hiç zaman kayıp etmeden kulüp Başkanı Ahmet Ulaş başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirerek hem görev dağılımı, hem de kulübün ve takımın geleceğiyle ilgili genel değerlendirmenin yapıldığı toplantı görev paylaşımıyla başladı.

Ulaş başkanlığındaki yönetimde yer alan isimlerden Başkan yardımcısı ve Futbol şube sorumlusu Mehmet Cem Özel, Başkan yardımcısı ve Tesisler sorumlusu Onur Ayhan,Başkan yardımcısı ve Genel Kaptan Fettah Plakay,Başkan Vekili ve Sayman Ömer Sayar,Genel Kaptan ve Basın Sözcusu Fuat Deniz,Kulüp Müdürü Metin Bayrak,Genel Kaptan yardımcısı Hüseyin Balaban, Kulüp Müdür yardımcısı Zafer Seferoğlu, Altyapı sorumluları Ömer Çetin, Yusuf Çakır ve Timuçin Saçkıran görevine getirildi.

Görev dağılımının ardından devam eden toplantıda kulübün genel yapısı ele alındı. Geleceğe yönelik planlamanın yapıldığı toplantı boyunca kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntının giderilmesi için mevcut yapıyı destekleyici ek kaynak projeleri ortaya konuldu.

Futbol altyapı konusunun da gündeme getirildiği toplantıda, kulübün geleceğine ışık tutacak ve transfer maliyetini aşağıya düşürecek altyapı projesinin hayata geçirilmesi ön görülürken, uzun vadeli çalışma sonucunda A takıma yeni oyuncuların kazandırılması gerekliliğinin altı çizildi. Bu arada Süper Amatör Ligde mevcut sezona geçiş süreci olarak bakan Yeşil-beyazlı yönetim, 2020-2021 sezonu için Bölgesel Amatör Lig için Ulaş ve ekibi, bu hedefler doğrultusunda şimdiden geleceğe yönelik planlama içine girdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183