Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Vitor Pereira, Ricardo Lopes'i istiyor

Fenerbahçe 'nin yeni hocası Vitor Pereira, gelecek sezon planlamasında hızlı adımlar atmaya çalışırken, daha önce Shangai SIPG'den eski öğrencisi golcü futbolcu Marko Arnautovic'i istemişti. 32 yaşındaki santrfor ile görüşmeler sürerken, Portekizli teknik adam da transfer konusunda çalışmalarını harıl harıl sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler'in gündemine gelen yeni isim ise yine Vitor Pereira'nın eski öğrencilerinden... 52 yaşındaki başarılı çalıştırıcı, halen Shangai'in formasını giyen tecrübeli sol kanat oyuncusu Ricardo Lopes'in transfer edilmesi konusunda talepte bulundu.

İkisi bir arada

Kariyerinde daha önce Avrupa macerası bulunmayan Brezilyalı futbolcunun da takımdan ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi. İlk etapta menacerler aracılığı ile Lopes'le temasa geçilecek. 2022 Aralık'a kadar sözleşmesi bulunan Lopes ile uygun şartların sağlanması için girişimler başlayacak. Bu arada Fenerbahçe Yönetimi'nin Marko Arnautovic ve Ricardo Lopes transferlerini bir arada bitirmek istediği de edinilen bilgiler arasında yer alıyor. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183