Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Türkiye Şampiyonası Beylikdüzü’nde yapıldı

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından Beylikdüzü’nde düzenlenen Paletli Yüzme Bireysel Açık Yaş Türkiye Şampiyonası Beylikdüzü Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleşti. Beylikdüzü Belediyesi 1.Başkanvekili Serdal Mumcu ve Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fidan Gül'ün de katılım sağladığı şampiyonada, Mumcu müsabakalar sonunda başarılı olan sporcuları tebrik ederek madalyalarını takdim etti. 20 spor kulübünden 69’u kadın, 108’i erkek olmak üzere toplam 177 sporcu su üstü, çift palet, dip ve tüp disiplinlerinde büyükler ve gençler yaş gruplarında şampiyonluk için mücadele etti. Türkiye'nin dört bir yanından sporcuların katıldığı yarışmalar, 27 Mayıs Perşembe günü kadın ve erkeklerde 100 metre su üstü mücadelesiyle başladı. Dört gün süren yarışmalar pazar günü yapılan kapanış seremonisiyletamamlandı. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun organize edilen müsabakalar seyircisiz olarak düzenlenirken, şampiyonaya kurallar gereği sadece Kovid-19 PCR test sonuçları uygun olan sporcu ve görevliler katılabildi.

“BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Şampiyonayla ilgili konuşanTSSF Başkanı Prof. Dr. Şahin Özen, şampiyonaya katılan tüm sporculara başarılar dileyerek, “Pandemi nedeniyle zorunlu bir molanın ardından şampiyonluk mücadelelerimize tekrar başladık. Sporcularımızın sağlığı için organizasyonumuzda her türlü önlemi sağlamış bulunuyoruz. Güzel mücadelelere tanık olacağımıza inanıyorum. Etkinliklerimizde her zaman yanımızda olan Gençlik ve Spor Bakanlığı’mıza, Spor Genel Müdürlüğü’müze, şampiyonluk organizasyonumuza desteğini esirgemeyen İstanbul ve Beylikdüzü Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne, Beylikdüzü Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.KENT YASAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183