Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Trabzonspor'a Garay önerisi!

 Süper Lig'in ikinci devresinde şampiyonluk mücadelesi vermek isteyen Trabzonspor'da Ndiaye sonrası öncelikli hedef stoper. Bordo mavililer temasa geçtiği birçok oyuncuyla pazarlıklara başlarken diğer yandan da menajerler de Fırtına'nın kapısını aşındırmayı sürdürüyor. Yönetime son önerilen futbolcu ise bir dönem Real Madrid forması da giymiş olan Ezequiel Garay oldu. Sezon sonu sözleşmesi bitecek Arjantinli oyuncu için taraftarlar da şimdiden heyecanlandı. Peki Ezequiel Garay kimdir? Kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı, boyu, kilosu ve Transfermarkt profili haberimizde.



Ezequiel Garay kimdir?

10 Ekim 1986 yılında Arjantin'in Rosario kentinde dünyaya gelen Garay, futbola Newell's Old Boys'ta başladı ve burada profesyonel oldu. İlk yurt dışı tecrübesini Racing ile yaşadı. ardından 10 milyon euroya Real Madrid'e transfer oldu.Racing'e geri kiralanan Arjantinli, Benfica'ya 5.5 milyon euro karşılığında satıldı. Portekiz'den sonraki durağı Rusya olan 33 yaşındaki stoper, Zenit tarafından 6 milyon euro bedelle satın alındı. Performansını artıran Garay, 24 milyon euroluk bonservisle rekorunu kırdı ve Valencia'ya imza attı. Bu sezon 15 La Lig, 5 Şampiyonlar Ligi ve bir de İspanya Süper Kupası maçında forma giydi. Toplamda 1758 dakika sahada kaldı. 1.88 boyundaki Garay'ın menajerlik hakları ise Türkiye ile iyi ilişkileri bulunan Jorge Mendes'e ait.

Ezequiel Garay

Tam bir lider
Sezonun ilk devresinde defans hattında sıkıntı yaşayan Trabzonspor, savunmaya liderlik yapacak bir isim almayı hedefliyor. Ligin ikinci yarısı başlamadan somut adımlar atmaya hazırlanan Fırtına’ya son önerilen isim İspanya’dan: Ezequiel Garay. Valencia’nın 33 yaşındaki stoperi, menacerler tarafından gündeme getirildi. Bordo-Mavili yönetim düşünmek için zaman istedi. Real Madrid’de oynadı La Liga’da bu sezon 15 maça çıkan Arjantinli yıldızın, Mayıs ayında kontratı bitiyor. Bu nedenle maliyeti de uygun. Valencia’dan önce sırasıyla Zenit, Benfica ve Real Madrid formalarını terleten 1.88 boyundaki Garay, tecrübesiyle tam bir lider.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183