Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Rasim Yüksel: Çıkışımız devam edecek.

TFF Bölgesel Amatör lig 12.Grupta yer alan Yükselen Mimarobaspor deplasmanda Erdemirspor 'u 3-1 mağlup eden Yükselen Mimarobaspor'un kulüp başkanı Rasim Yüksel , ''Çıkışımız sürecek'' dedi.

Yüksel,  Erdemirspor maçında çok iyi bir oyun ortaya koyan futbolcularını tebrik ederek, kazandıkları 3 puanla moral bulduklarını söyledi.

Stres ve bazı sıkıntıların geride kaldığını kaydeden Yüksel , ''Erdemirspor  maçında alınan galibiyet bizim için çok önemliydi. Oyuncularımız sahada iyi mücadele ettiler. Farklı bitireceğimiz maçı 3'1 kazandık. Önemli olan galibiyetti. Çıkışımız sürecek'' dedi.

Bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız  Akıncılarspor maçında taraftarların türbinlerde yer alarak desek vermelerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183