Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Lüleburgaz Spor iç transferde 5 oyuncu ile anlaştı.

2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek ola Redoks  Lüleburgazspor or Futbol kulübünde transferler devam ederken bir yandan da transfer arayışları devam ediyor.

Kaliteli ve iyi futbolcuları nokta atışlarla gerekli bölgelere transfer etmek isteyen Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat , “transferlerimiz ve transfer çalışmalarımız devam ediyor. Gerekli bölgelere takviyeler yaparak şampiyon kadromuzu oluşturmaya devam ediyoruz. Son olarak yaptığımız iç ve dış transferle takımımıza bir çok kaliteli Redoks Lüleburgazspora yakışan futbolcuları transfer ettik.” dedi.

Yeni futbol sezonuna ilk olarak  takıma geçen yıl forma giyen  iç transferde ,Erce Bertuğ Duman-Stoper, Abdülkadir Oruçoğlu-Kanat, Doğukan Özdin-Orta Saha,Barış Sinan-Sol bek, Kerem Erkol-Stoper görev yapan oyuncularla yeniden anlaştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183