Öne Çıkanlar belediye Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

KANARYA FARKLI GEÇTİ.5-1

Kanarya sahasında ligin ilk haftası Kanarya spor ile Haznedar spor takımları arasında oynanan müsabakanın ilk yarısında 13.Dakikada Abdulsamet'in attığı golle 1-0 öne geçen ev sahibi Kanarya spor takımı oldu.17.Dakikada misafir takımdan Burak Haznedar spor adına beraberlik gollünü atarken skoru da 1-1 getirdi. Kanarya spor 36.Dakikada Akif'in attığı golle yeniden öne geçerek skoru 2-1 yaparken ilk yarında skorunu belirlemiş oldu.

İkinci yarıya da etkili başlayan Küçükçekmece temsilcisi 61.Dakikada Fırat takımının üçüncü gollünü kayıt ederek farkı ikiye skoru da 3-1 yaptı. 69 ve 82.Dakikalarda Alaattin'in attığı iki golle farkı dörtte skoru da 5-1 yapan Küçükçekmece temsilcisi Kanarya spor U-19 takımı ligin ilk haftası 5-1'lik farklı skorla kazanarak lige üç puan ile başlamanın mutluluğunu yaşadılar.

HABER/ Yılmaz AKTEPE


Anahtar Kelimeler:
KANARYA FARKLI GEÇTİ.5-1
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183