Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

İstanbul Çat 25 Spor  deplasmanda 3-2 kazandı

Kūçükçekmece Yeşilova Kemal Aktaş Stadında oynanan maç iki takım arasında kıran kırana bir rekabete sahne oldu.
Müsabakanın ilk yarısı 5.Dakikda Çağlar ile öne geçen ev sahibi Tokat Bereketli Spor olurken 24.Dakikada Çat 25 Spor Erman ile beraberliği yakalayarak ilk yarıyı 1-1 kapattılar.

Ikinci yarıya yine golle başlayan ev sahibi Tokat Bereketli Spor 61.Dakikda Ilk golün sahibi Çağlar kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak yeniden 2-1 öne geçti
73.Dakikda Mustafa Çat 25 Spor 'un ikinci karşılaşmasında skorunu eşitleyen golünü attı skor 2-2 oldu.
86.Dakikda İstanbul  25 Çat Sporlu Erman kendisinin ikinci takımının üçüncü karşılaşmasında skorunu belirleyen golünü attı. İstanbul 25 Çat Spor ilk maçta 3-1yenildigi maçın rövanşını deplasmanda 3-2 kazanarak iddiasını sürdürdü. Küçükçekmece  Tokat Bereketli Spor ise kendi sahasında üst üste oynadığı 3 maçıda kayıp ederek şampiyonluk yolunda  puan ve puanlar kayıp ederek sahadan üzgün ayrılan takım oldu.Ligin 14.Hafta  sonunda  34 puan ile Merkezefendispor liderliğini sürdürürken 32 Kadirgaspor, Kūçükçekmece Tokat Bereketli Spor  ve Istanbul 25 Çat Spor 30 puanla liderin takipçileri oldular.
HABER / Yılmaz AKTEPE 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183