Öne Çıkanlar Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı

Bu haber kez okundu.

İfa Spor’da Yeni Teknik Ekip Belli Oldu

İfa Spor Yönetim Kurulu Üyeleri , Aydın Aydeniz, Özcan Karatay, Adnan Atam, Tekin Akdağ, Abbas Şeren, Adnan Aydeniz ve Av. Mehti Şahintekin imza töreninde hazır bulundu.

Yeni teknik direktör Ulaş Oktay, imza sonrası yaptığı açıklamada, “Bizim planlamamız hedefimiz sadece Süper Amatör şampiyonluğu değil. Önce Bölgesel Lig sonrasında Üçüncü Lig hedefiyle çalışmalarımıza başlıyoruz.” dedi.

İfa Spor Başkanı Aydın Aydeniz ise, “Yeni hocamız takımıza ve camiamıza hayırlı olsun. Teknik ekibimiz son dört yılda iki takımı Bölgesel Lig’e taşımıştır. İfa Spor yeni sezonu için yönetim kurulu üyeleri olarak çok umutluyuz. Sahadaki futbol elbette bir yarıştır ama bizim esas gücümüz, esas kaynağımız camiamız ve taraftarımızdır. Camiamızın bize vermiş olduğu destektir” diye konuştu.

İfa Spor’un her zaman iddialı olduğunu, bu sezonda iddialı bir takım olacağını dile getiren Sportif Direktör Okay Cörtlek “Biz hiçbir zaman bulunduğumuz yeri koruyalım mantalitesi ile başlamadık. Her zaman şampiyonluğu, bir üst ligi hedefledik. Geçtiğimiz sezonlarda Amatör Liglerde zirve yapmış bir taraftar grubuna sahibiz. Aynı sinerji bu sene de yaratılırsa, performansımız yüzde 50 artar. Bu önceki sezonlarda da her zaman böyle olmuştur. Taraftarın etkisi bizde çok büyük. Taraftarımıza ve takımıza bu sezonun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Ayrıca büyük başarılara sahip altyapı hocaları Cem Koçman ve Bilgehan Çinibulak ile de sözleşme imzalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183