Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt bulut ezgi halay

Bu haber kez okundu.

İBBSK’LI SEZGİN ATAÇ VE FATMA DEMİR, DÜNYA ŞAMPİYONASI’NA İDDİALI HAZIRLANIYOR

                 

2008 yılında beden eğitimi öğretmeni tarafından keşfedildiğini dile getiren Fatma Demir; "İlk yarışımı Patnos'ta koşarak Ağrı'da kamp eğitim merkezinde yatılı kalma hakkını elde ettim. Spor hayatıma Ağrı'da tam profesyonel olarak devam etmeye başladım. Profesyonel olarak ilk yarışım Ankara'da Atatürk'ü anma koşusu oldu ve orda Türkiye üçüncüsü olmayı başardım. Bu başarımı elde ettikten sonra daha çok kulüpler tarafında keşfedildim ve ilk kulübüm Fenerbahçe Spor kulübü oldu. Kulübüm adına birçok şampiyonluklar elde ettim ve kulüpler yarışında 1500 metre Avrupa ikincisi oldum. Son 2 yıldır İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü adına yarışıyorum. Bu yıl Balkan Şampiyonu oldum ve aynı zamanda İstanbul Vodafone Yarı Maratonu genel klasman şampiyonuyum. Bu derecem ile 31 yıldan sonra bir ilki gerçekleştirdim." dedi.

Fatma Demir, Erzurum milli takım kampında çok iyi hazırlandığını belirterek "Balkan Şampiyonası'ndan sonraki hedefim İstanbul Vodafone Yarı Maratonuydu. Yarı maratonda en iyi derecem 1.13.17 koştum ve hedefime ulaşarak genel klasman şampiyonu oldum. Milli takımdan da davet alacağımı biliyordum çünkü bu yıl yarı maratonda Türk kadınların en iyisi oldum. Polonya'da düzenlenecek Dünya Yarı Maraton Şampiyonası'nda ise hedefim ülkemi ve kulübüm olan İstanbul BBSK'yı en iyi şekilde temsil edip kişisel en iyi derecemi geliştirmek olacak." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183