Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol 13 Bin Kişi

Bu haber kez okundu.

Güreş Şampiyonası’ndan Bağcılar’a madalya

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 9-15 Haziran 2021 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’na Bağcılar Belediyesi Güreş Takımı’ndan Tayfur İlyasoğlu da katıldı. 329 kulüpten sporcuların kürsü mücadelesi verdiği turnuvada 13-14 kategorisinde yarışan İlyasoğlu, büyük bir başarıya imza attı. Rakiplerine minderi dar eden ve onları tek tek eleyen Tayfur, üçüncülük derecesini elde etti. Bronz madalya kazanan minik sporcu, Bağcılar’a büyük bir gurur yaşattı.

“ÇITAYI DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ”

Başarılı sporcuyu tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Bronz madalya kazanan sporcumuzu yürekten kutluyorum. Sporcumuzun ileride daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. İnşallah güreşte başarı çıtamızı daha da yukarılara taşıyacağız” dedi. Tayfur İlyasoğlu ve kulüp yöneticileri, desteklerinden dolayı Çağırıcı’ya teşekkür etti.KENT YASAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183