Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Avrupa Maçları Hangi Kanalda, Saat Kaçta ?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki beşinci maçında bugün saat 20.00'de sahasında Arnavutluk'un Skenderbeu takımı ile karşı karşıya gelecek.

TİVİBU SPOR'DAN CANLI YAYINLANACAK

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda bugün oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada, Polonyalı hakem Pawel Gil düdük çalacak. Gil'in yardımcılıklarını Piotr Sadczuk ve Marcin Borkowski yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi olarak da Konrad Sapela görev alacak. Beşiktaş - Skenderbeu maçı Tivibu Spor'dan canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Tolga, İsmail, Ersan, Beck, Rhodolfo, Sosa, Olcay, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Mario Gomez

Skenderbeu: Shehi, Vangeli, Jashanica, Ademir, Abazi, Berisha, Veiga Junior, Progni, Esquerdinha, Olayinka, Salihi


Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. haftasında bugün saat 22.05'te Norveç'in Molde takımıyla deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak gruptan çıkma yolunda avantaj yakalamak istiyor.

MAÇ TRT 1'DEN CANLI YAYINLANACAK

Molde ile Fenerbahçe arasındaki bugün TSİ 22.05'te Aker Stadyumu'nda oynanacak. Zorlu maçı Çek Cumhuriyeti'nden Miroslav Zelinka yönetecek. Molde - Fenerbahçe maçı TRT 1'den canlı yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Simon Kjaer, Bruno Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Diego Ribas, Luis Nani, Robin Van Persie, Fernandao

Molde: Horvath, Linnes, Vegard Forren, Tivio, Rindaroy, Hestad, Hussain, Singh, E. Hestad, Kamara, El Younoussi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183