Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika son dakika haber haberler Kelamdan Kaleme

Bu haber kez okundu.

Bağcılarlı sporcu dünya şampiyonu oldu

15-24 Ekim 2021 tarihleri arasında İtalya'nın Jesolo kentinde yapılan Büyükler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda Türk Milli Takım kadrosunda Bağcılar Belediyesi sporcuları Emine Arslan ile Gülsüm Özen de yer aldı. Zorlu geçen müsabakaların sonunda Arslan, 52 kiloda finalde karşılaştığı rakibini yenerek dünya şampiyonu oldu ve altın madalyayı kazandı. +70 kilogramda mücadele eden Özen ise rakiplerini eleyerek dünya üçüncüsü oldu ve bronz madalya kazandı.

“DÜNYAYA GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİLER”

Önemli bir başarı elde eden milli sporcuları tebrik eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Sporcularımız hem bize hem de ülkemize büyük bir gurur yaşattılar. Tüm dünyaya gücümüzü gösterdikleri için kendilerini yürekten kutluyorum. Belediye olarak her zaman onların yanında olduk bundan sonra da maddi ve manevi olarak onların yanında olacağız” dedi.

Arslan ve Özen de desteklerinden dolayı Çağırıcı’ya teşekkürlerini iletti. Turnuvada Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı da sporcuları yalnız bırakmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183