Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Bağcılar’ın engelli sporcuları Dubai yolcusu

Birleşik Arap Emirlikleri, 8-14 Şubat 2021 tarihleri arasında çok büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Dubai kentinde gerçekleşecek Grand Prix 12. Fazza Uluslararası Atletizm Şampiyonası’na katılan milli takım kadrosunda, Bağcılar Belediyesi Bedensel Engelliler takımından 4 sporcu da yer alacak. Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından kafileye dahil edilen sporculardan Hamza Doğan gülle atma branşında; Hamide Doğangün, Zübeyde Süpürgeci ve Zeynep Acet ise, Sandalye Atletizm koşu branşında yarışacaklar.

Pandemi şartlarında bile antrenmanlara hiç ara vermeyen sporcular, İstanbul, Antalya ve Mersin’deki kamp alanlarında haftalardır çalıştılar ve ardından Antrenör Ömer Cantay’ın da eşlik ettiği 5 kişilik kafile bugün uçakla Dubai’ye hareket etti.

Dubai’den sonra sırada Tokyo var

Sporculara başarılar dileyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Engelli kardeşlerimizin ülkemizi, Bağcılarımızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Rabbim, İstiklal Marşını kabul edilişinin 100. Yılında gururla okutmayı ve Türk Bayrağını göndere çekmeyi nasip etsin. İnşallah Dubai’den sonra Tokyo’yla zafer yolunda yürümeye devam edecekler” dedi.

Geçen yıl Dubai’de düzenlenen ve 50 ülkeden 430 sporcunun mücadele ettiği Para Atletizm Grand Prix 11. Fazza Uluslararası Atletizm Şampiyonası’nda Zübeyde Süpürgeci altın, Hamide Doğangün gümüş madalya kazanmıştı. KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183