Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç Kentsel dönüşüm İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Avcıların Parlayan yıldızlarından Belediye  Başkanı Hançerliye ziyaret

Avcılar Ispartakule Beşiktaş Futbol okulu sorumlusu Yılmaz Canpolat'ın keş ettiği 2003 Doğumlu Korya yağcı ve 2009 Doğumlu Taha Şimşek ,Avcılar Ispartakule Beşiktaş Futbol okulu altyapısında gösterdiği performansla Beşiktaş'a transfer olan Avcıların parlayanyıldızı iki genç futbolcuyu Belediye başkanı Hançerli makamında ağırladı.

Avcılar Ispartakule Beşiktaş Futbol okulu sorumlusu Yılmaz Canpolat,Antrenör Samet Güngör,Koray Yağcı ,Taha Şimşek ve Taha'nın babası Hakim Şimşek Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'yi makamında ziyaret ettiler ve Koray Yağcı başkan Hançerli'ye maçılarda  giydiği 75 numaralı imzalı formasını takdim etti.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli,gen futbolcusu Koray Yağcı ve altyapı oyuncularından Taha Şimşek gibi yetenekli genç sporcuların Beşiktaş gibi büyük kulübe gitmeleri ordaki performansları ile kendilerini gururlandırdıklarını dikkat çekti.

Taha şimşek ile yakından ilgilenen Başkan Hançerli,kendisi daha önce izlediğini yetenekli oyuncu olduğunu ileride daha büyük kulüpler ve Milli takımda başarı ile temsil edeceğini inandığını bulunurken Beşiktaşa profesyonel imza atan 2003 doğumlu Koray Yağcı kardeşimiz fiziği ,yeteneği ve attığı gollerle gençlerimizin ilçemizi tüm platformlarda en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum" dedi.

Avcılar Ispartakule Beşiktaş Futbol okulu sorumlusu ve Avcılar Tahtakale Kartalları Spor kulübü başkanı Yılmaz Canpolat ve genç futbolcular ise destekleri ve misafirperverlikleri için Başkan Hançerli'ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183