Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Esnaftan Akşener'e: Sallayın düşecekler

İstanbul’da temaslarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’ni ziyaret etti. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, ziyareti dolayısıyla Akşener'e günün anısına çeşitli hediyeler sundu. Burada Akgün ile beraber “Pandemi Sürecinde Hayatını Kaybeden Şehit Sağlık Çalışanları ve Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Zeytin Dikim Etkinliği’ne” katılan Akşener, virüsle mücadelede yaşamını yitiren sağlık çalışanlarının “meslek şehidi” sayılmasını istediklerini anımsattı.

Esnafın yanında olmaya devam edeceğiz”

Daha sonra ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Akşener, burada bir esnaf lokantası işletmecisiyle konuştu. İşletmede kaç kişinin çalıştığını soran Akşener’e daha önce altı kişiyle çalıştığını söyleyen işletme sahibi, “Sayımız üçe düştü. Yüzde 80 oranında olan üretimi azaltmak zorunda kaldık. Ayrıca kredi borçlarını ödemekte zorlanıyoruz” dedi. Bunun üzerine Akşener de “Her gittiğimiz yerde bununla karşılaşıyoruz. Esnafın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

"Daha kötü olacak"

Girdiği bir pastanede çalışan üç gencin de sağlık mezunu olduğunu öğrenince şaşkınlığını gizleyemeyen Akşener, "Beş yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz" sorusunu yöneltti. Gençler ise verdiği cevapta kendi işlerinde değil yine çalıştıkları yerde gördüklerini belirttiler. Gençlere beş sene sonra Türkiye'yi nerede gördüklerine dair bir soru daha yönelten Akşener, "Daha kötü olacak" cevabını aldı.

“Sallayın başkanım düşecekler”

Daha sonra Esenyurt’a giden Akşener, Ünverdi Caddesi'nde de esnafı ziyaret ederek beklentilerini dinledi. Burada bir esnaf Akşener'e, iktidarı kast ederek "Sallayın başkanım düşecekler, biraz sallayın" dedi. Akşener de vatandaşa gülerek "Sallıyoruz gördüğünüz gibi" şeklinde yanıt verdi. Akşener, ziyaret ettiği oyuncakçıdan aldığı oyuncakları da kendisini dışarıda bekleyen çocuklara dağıttı. Ziyaret sırasında yanına gelen vatandaşlarla sohbet eden Akşener'e, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile partililer de eşlik etti. KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183