Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Bakırköylü muhtardan Erdoğan’a ince mesaj

Muhtarların sadece seçim zamanı hatırlanmasına tepki gösteren Bakırköy Yeşilköy Mahalle Muhtarı Bülent Yurtsever, her salı Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda muhtarla yapılan toplantılara karşılık alternatif kahvaltı düzenleyerek Erdoğan’a göndermede bulundu.

“12 yıldır yürütmenin ve yasamanın başında olan sayın Cumhurbaşkanı’mız, muhtarlar aleyhine alınan birçok kararda imzası ve etkisi varken milletvekili seçimine giderken mi muhtarlar kıymetli oldu” diyen Yurtsever, her hafta salı günü Türkiye'nin her bölgesinden çağrılan muhtarlarla yapılan alternatif grup toplantısı ile vatandaşa, ‘Bakın muhtarlar da bizimle beraber’ diye algı yönetimi yapıldığını iddia etti.






MAHALLEMİZİN SORUNLARINI KONUŞUYORUZ


Yeşilköy Muhtarı Yurtsever, “Biz de buna karşılık 7 Haziran Genel Seçimleri’ne kadar muhtarlıkta her hafta salı günü çay simit toplantıları yapacağız. Mahallemizin sorunlarını ve çözüm odaklı fikirlerimizi paylaşacağız” dedi. 4 haftadır devam eden kahvaltı, halkın ve yerel yöneticilerin katılımı ile dostluk havasında geçiyor.

Bakırköy’deki kentsel dönüşüm, Yeşilköy sahil sorunu ve ilçede bulunan başı boş sokak hayvanlar dahil pek çok konunun dile getirildiği sohbetlerin yapıldığı salı kahvaltılarına pek çok milletvekili aday adayı da katılarak kendini tanıtma şansı buldu.
Mahallesindeki sorunları sosyal medya üzerinden resimleyerek dile getiren ve belediye ile karşı karşıya gelen Yurtsever’in, 7 Haziran’a kadar sürdürmeyi planladığı kahvaltıya Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da katıldı.





YAHYA GÖKTAŞ’TAN BÜYÜK GAF!


Geçtiğimiz hafta yapılan salı kahvaltısına geçmiş dönemin Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Bakırköy Belediye Meclis Üyesi Yahya Göktaş, geçmiş dönem belediye başkan yardımcısı Yervant Özuzun, geçmiş dönem Belediye Meclis Üyesi ve CHP Eyüp Belediye

Başkan Adayı Ferzan Özer, bazı STK yöneticileri ve vatandaşlar da katıldı.
Belediye Başkanlığı görevini devrettikten sonra Bakırköylü olarak hayatına devam eden Erzen’e katıldığı kahvaltılı toplantıya vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, vatandaşlardan birinin Ateş Ünal Erzen’i görmesiyle “Başkanım hoş geldiniz. Sizi mumla arıyoruz. Elim kırılsaydı da oy vermeseydim. Gittiğiniz günden beri Bakırköy’e 1 çivi bile çakılmadı” demesi üzerine, hemen vatandaşa yönelerek “Biz enkaz aldık hanımefendi. Nasıl konuşuyorsunuz” diyerek Belediye Meclis Üyesi Yahya Göktaş cevap verdi.







Bunun üzerine tartışmaya girmeyeceğini söyleyen geçmiş dönem Belediye Başkanı
Ateş Ünal Erzen, 98 milyon Dolar borçla aldığı belediyeyi; 106 milyon Dolar borçla devrettiğini belirterek “10 yıl boyunca 1 gün olsun çalışanın maaşını geciktirmedim. Çiğ et yemedik, karnımız ağrımıyor” diyerek konuyu kapattı.
Konuyla ilgili görüştüğümüz Belediye Meclis Üyesi Yahya Göktaş, “Bizlerin de çok iyi projeleri olduğunu, hayata geçirdiğimiz zaman göreceksiniz. Bizler birbirimize değil, AKP’ye rakibiz. 2015 yılında projelendirdiğimiz tüm çalışmalarımızı halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Selvi SARITAÇ-Kent Yaşam

 

Anahtar Kelimeler:
BakırköyMuhtar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183