Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Kartal Belediyesi, engelleri kaldırmaya devam ediyor

 

Engelli vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için sürekli çalışacaklarını ifade eden Gökhan Yüksel, "Engellilerimizin başkalarına gereksinim duymadan yaşamlarını sürdürmeleri, çalışma hayatına katkıda bulunmaları ve toplumumuza faydalı bireyler olmaları bizim önceliğimizdir. Kartal'da sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız yeni dönemde artarak devam edecek. Belediyemiz, engellilerimizin sorunlarına çözümler üreterek onları yalnız bırakmayacak." dedi.

 

 

Yürüme engeli olan ve tekerlekli sandalye kullanan engelli vatandaşların yardıma muhtaç duymadan, kendi başlarına giriş ve çıkış yapabilmeleri için yapılan engelli rampasıyla, engelli vatandaşların hayatlarının kolaylaştırılması amaçlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183