Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika haberler son dakika haber Kelamdan Kaleme

Bu haber kez okundu.

Başkan AYDINER’ den sağlık çalışanlarına moral ziyareti

Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Oğuz Canbulat ve İlçe Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Aydın Korkmaz’ı ziyaret ederek Covid-19 salgınına yönelik tedbirleri ve çalışmaları değerlendirdi.

Kaymakam Şenel ve Başkan Aydıner daha sonra pandemi döneminin kahramanları sağlık çalışanları ile bir araya gelerek, onlara fedakârlıkları ve özverileri için teşekkürlerini sundu. Şenel ve Aydıner, aşı olmak için sağlık ocağına gelen vatandaşlar ile de bir süre sohbet etti.

BAŞKAN AYDINER AŞI OLDU

Başkan Aydıner, aşı programı kapsamında, sırasının gelmesiyle birlikte randevusunu alarak Covid-19’a karşı ikinci doz aşısını da yaptırdı. Aydıner açıklamasında, “Sağlık Bakanlığımızın sürdürdüğü başarılı süreçten dolayı başta kıymetli Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ve tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183