Öne Çıkanlar CHP Kartal Belediyesi gündem haber Büyükçekmece Belediyesi haberdesiniz

Bu haber kez okundu.

“Yeniden ‘Biz’ olarak mücadele edeceğiz!”

 Divan başkanlığını CHP Bahçelievler eski İlçe Başkanı olan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, yardımcılığını ise Seyit Ali Aydoğmuş ve Musa Çulha’nın yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.
Aleyhte ve lehte konuşmalarla zaman zaman gergin anların yaşandığı kongrede, yapılan seçim sonucu tek aday olan mevcut Başkan Özgür Çelik, yeniden ilçe başkanlığına seçildi.
Birlik ve beraberlik içerisinde tek aday ile kongreye gidilmesi noktasında çaba gösteren tüm isimlere teşekkür eden CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, görevi ilk devraldığı dönemde üst üste yaşanan zorlu seçim süreçlerinden geçtiklerini, başarılı sonuçlar elde ettiklerini ve yerel seçimlerden birinci ilçe olarak çıkmaktan onur duyduğunu belirtti.

LİSTEDE İSMİNİ GÖREMEYENLERE SESLENDİ

“Kimin önde yürüdüğünü, kimin yönetici veya delege olduğunu değil, ülkenin nereye gittiğini düşünmek zorundayız” diyerek konuşmasına devam eden CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, listede ismini göremeyenlere seslenmek istediğini belirten bir konuşma yaptı.
Çelik, “Yoğun seçim temposundan dolayı kapsamlı örgüt çalışması yapamadığımız için, belki de şu salonda halen elini sıkmadığım kişiler vardır. Merak etmeyin, bu dönem çok güçlü mahalle yönetimleri kuracağız” dedi.

Her mahallenin kendi saymanı, kendi başkanı, yöneticisi, bilişimcisi yani tüm detaylarıyla ana kademe gibi yönetimlerinin oluşturulacağını ifade eden Özgür Çelik, ”Çok güçlü komisyonlar kuracağız. Öyle ki komisyon başkanlığı, belki ilçe başkanlığından bile daha önemli bir görev olacak. Örgüt yapımızı Bahçelievler’de ilmek ilmek dokuyacağız ve yeniden ‘Biz’ olarak mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.


CHP’Yİ İKTİDAR YAPACAĞIZ

Erken seçim olsun veya olmasın, yerel seçim sürecini başlatarak, hep birlikte önce Bahçelievler’de sonra da Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapacaklarını söyleyen Çelik, yerel seçimdeki başarılar için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, parti yöneticilerine, milletvekillerine, tüm örgütüne ve ailesine teşekkür etti. Birlik çağrısına el uzatan partili büyüklerine de şükranlarını sundu.

Selvi Sarıtaç /Kent Yaşam


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183