Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika son dakika haber haberler Kelamdan Kaleme

Bu haber kez okundu.

Yeni Okullar Hazır

 ESENYURT- Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Başkan Ali Murat Alatepe , Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Temel, ilçede belediye ve bağışçıların desteğiyle  yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulundu. İncelemelerde  yapılan okulların son durumları yerinde tespit edildi, okulların vaktinde yetiştirilmesi için gerekli talimatlar verildi.  

’20 OKUL KAZANDIRACAĞIZ’

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt’un okullaşma atağının hızla sürdüğünü belirterek “ Göreve geldiğimiz günden bu yana öncelik verdiğimiz yeni okul yapma projesi çerçevesinde ilçemize 20 civarında yeni okul kazandıracağız. Bu yeni okullarla ilçenin okul ihtiyacının büyük bir kısmı tamamlanmış olacak. İnşaatı devam eden okulları yakından takip ediyoruz. Bu kapsamda 6 okulun inşaatının sonuna geldik. Bu okulları yeni öğretim sezonu başlamadan eylül ayında hizmete açacağız.Yeni okulların temelini de kısa bir süre sonra atacağız. Toplamda 20 okul yakın bir sürede hizmete girmiş olacak. İlçede okul sıkıntısını bitirmek için çalışmalarımız aralıksız sürecek.” dedi.

 Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe daha sonra bağışçı ve belediye tarafından yapımı devam eden camilerde de incelemelerde bulundu.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183