Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu yaşam mücadelesi

Bu haber kez okundu.

Van ve Diyarbakır’dan gelen kız öğrenciler doğal ortamda kamp yaptı

 Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı, dört farklı şehirde yaşayan kız öğrencilere ev sahipliği yaptı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçenin kardeş şehirleri Van’ın Saray ve Özalp ilçesi ile Diyarbakır’ın Silvan ilçesinden 90 kız öğrenciyi, Tuzlalı 130 kız öğrenci ile aynı ortamda buluşturdu. Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı’nın doğayla iç içe ortamında farklı kültürlerin zenginliğini yaşayan öğrenciler, aynı ortamda biraraye gelip keyifli etkinliklerde  zaman geçirdi. Öğrenciler aynı odayı, aynı sofrayı paylaşarak birbirlerini yakından tanıma fırsatı buldu.

BAŞKAN YAZICI’DAN SÜRPRİZ ZİYARET

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Kampı’nı ziyaret ederek misafir öğrencilere sürpriz yaptı. Başkan Yazıcı, ekipler halinde etkinliklere katılan öğrencilerle sohbet etti, macera parkurundaki mücadelelerini izledi. Başkan Yazıcı, “Bugün ev sahibi olan kızlarımızın 3 farklı şehirden arkadaşlarıyla çok güzel bir şekilde kaynaştığını görüyoruz. Onlar bir hafta gibi kısa bir sürede bu bağı kurdular, farklılıkların zenginliğini yaşadılar. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, bozmak isteyenlere de fırsat vermesin” dedi.

Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183