Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan memur Ertuğrul Bodur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Umudun Turnaları 2 Temmuz'u Unutmadı

GENÇLER: UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ

KÜÇÜKÇEKMECE- İkitelli Cem ve Kültür evi gençlik kollarının (Umudun Turnaları) organize ettiği 2 Temmuz Sivas Katliamını anma programında gençler yaptıkları konuşmalarla günün önemine vurgu yaptılar. Cem Evi Gençlik Kolu Başkan Yardımcısı Başak İSKENDER ‘ın sunumuyla başlayan anma etkinliğine Cem Evi Başkanı Bekir Güler ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanı sıra çok sayıda STK başkan ve yöneticisi de katılanlar arasındaydı.

HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN SEMAH DÖNÜLDÜ

Semah Hocası Ayça İSKENDER ve Semah Ekibi hayatını kaybeden canları semah dönerek andı zakirlerden Cem DEMİRYÜREK, Gökdeniz DURSUN, Önder Eraslan ve Gündüz KAYA deyişleri ile hayatını kaybeden canlar için ağıtlar yaktılar. Gençlik Kolları Başkanı Eray BEYAZEL sosyal medya'dan yaptığı paylaşım'da " Şah Kalender'den Koray Kaya'ya Pir Sultan'dan Hasret Gültekin’e Uzanan Bu Onurlu Tarih Bizimdir " çağrısı yapmıştı. Gençler adına açıklama yapan Eray Beyazel, gençler olarak Sivas Madımak olaylarını unutmadık unutturmayacağız” dedi.

HAYATINI KAYBEDENLERİN ANISINA HELVA DAĞITILDI

Sivas'ta, 2 Temmuz 1993 tarihinde, Pir Sultan Abdal Kültür Etkinlikleri’ne giden 33 aydının Madımak Oteli'nin ateşe verilmesiyle öldürülmesinin 29'uncu yılında İkitelli Cem Evi Gençleri” Sivas’ın Işığı Sönmeyecek” sloganıyla düzenledikleri anma programı sonrasında anma etkinliğine katılanlara hazırladıkları helvayı dağıttılar.

Kent Yaşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183