Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Ümraniye’de Cadde ve Sokaklar Prestij Kazanıyor



 Ümraniye Belediyesi Fen İşleri’ne bağlı ekipler, Ümraniye’deki tüm cadde ve sokakların düzenlenmesi ile alakalı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Prestij cadde uygulamaları çerçevesinde hayata geçirilen projeleri kısa sürede tamamlayan ekipler, şuana kadar 71 cadde ve 64 sokağı yeniledi.
Ümraniye Belediyesi, uyguladığı projelerle ilçedeki cadde ve sokakları yenileyip güzelleştirerek prestij cadde hâline getiriyor. Sınır elemanları, engelli rampaları, park cepler, yaya yolları ve süslemelerle ilçedeki cadde ve sokakları araç ile yayalar için daha kullanışlı hâle getirerek onlara prestij cadde ve sokak hüviyeti kazandırıyor. Ümraniye’yi çekim merkezine dönüştürmeyi hedefleyen projeler, önümüzdeki süreçte de devam edecek.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183