Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Tuzla sahilindeki yeşil alanı kullananların sorumsuzluğu devam ediyor..

  Özellikle haftasonları yeşil alanı hoyratça kullanan bazı kişiler yiyip, içip, dinlendikten sonra geride çuvallar dolusu çöp bırakıp gidiyor. Temizlik işçilerinin saatlerce uğraşarak toplamaya çalıştığı atıkların içinde ise en fazla pet su şişeleri olduğu görülüyor.
Temiz buldukları yerleri giderken temiz bırakmayarak, toplumumuzun hem dini hem de kültürel kaidelerine de uymayan bazı kişilerin bu davranışı kınanacak derecede abarttığı da gözleniyor.



Viaport Marina’dan İDO Tuzla iskelesine kadar devam eden geniş yeşil alanın temiz tutulması için Tuzla Belediyesi tarafından konulan tabelaların da sprey boyayla kirletilmiş olması dikkat çeken olaylardan biri olarak varlığını sürdürüyor.

Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183