Öne Çıkanlar haberdesiniz Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Türkiye’nin İlk Online Kablo Eğitimi 2 Bin Kişiye Ulaştı

 Dünya çapında enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Türk Prysmian Kablo’nun kablo sektörüne ve sektör profesyonellerine katkı sunmak amacıyla hayata geçirdiği online eğitim projesi 4 yıldır aralıksız devam ediyor. 2015 yılında başlayan eğitimlerden bugüne dek 2.000’i aşkın kişi faydalandı.

“Türk kablo sektöründe bir ilk”

Online kablo eğitimi ile mesleki gelişim fırsatı da sunduklarını belirten Türk Prysmian Kablo Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Tamer Yavuztürk, ‘‘Türk kablo sektöründe kaliteli kablo kullanımı bilincini aşılamak için çeşitli projeler gerçekleştiriyoruz. Bu projelerimizden biri de 2015 yılında başlattığımız Online Kablo Eğitimi. 2000 kişiyi aşan katılımcı sayımız günden güne artıyor. Teknolojinin her konuda çözüm ortağı olarak önümüze çıktığı bu dönemde, internet ile en uzak noktaya bilgi ulaştırabilmek, ürünlerimiz ve yeni teknolojiler hakkında bilgiler verebilmek ve eğitimi alanların kablolar hakkındaki bilgi seviyelerini biraz olsun artırabilmek bizler için gurur verici. Türk Prysmian Kablo olarak, sektörde bir ilk olan ve ücretsiz olarak sunduğumuz eğitim ile daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi.


“Kablolarla ilgili en kapsamlı online eğitim”

Online Kablo Eğitimi, kablolar hakkında temel bilgiler, kabloların uygulama alanları, malzeme teknolojileri, genel kablo yapısı, yangın performans testleri, kablo ve makara kullanımı, Yapı Malzemeleri Yönetmeliği (CPR) ve fiber optik kablolar olmak üzere 8 modülden ve bir sınavdan oluşuyor. Sınavda başarılı olan katılımcılar, eğitim sonrasında katılım belgesi almaya hak kazanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183