Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

TADDEF’TEN REKTÖR ALMA’YA  ZİYARET

 Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma ‘yı makamında ziyaret eden dernek yöneticileri, Serdar Ünsal , Nazım Karadağ, Şeref Iğdır, Ziya Zakir Acar, Ataman Toksöz ve Ali Şıktaş, sohbet ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

                 Dernek başkanı Serdar Ünsal,derneğin faaliyetini ve kuruluş amacını anlatarak sivil toplum örgütü olarak her alanda Türkiye ve Azerbaycan’ın sesi olmaya iki ülkenin menfaatleri için mücadele etmeye çalışıyoruz. Amacımız Türkiye Azerbaycan ilişkilerine katkı sağlamaktır. Bunu da gerçekleştirmek için bu derneği kurduk çok değerli üyelerimiz vardır.Hepsi Türkiye ve Azerbaycan sevdalısıdır. Iğdır gibi üç ülkeye sınır bir yerde Ermenilerin her fırsatta Türk düşmanlığı yaptığı bir ortamda  Azerbaycan'ın ve Türkiye kardeşliğinin sesi olmayı planlıyoruz  Özellikle her fırsatta Türk düşmanlığı yapan Türkiye ve Azerbaycan’ı zorda bırakmayı amaçlayan Ermeni diasporasına karşı mücadele ediyor onların gerçek yüzlerini kamuoyu oluşturarak dünyaya basın yayın aracı ile duyurmaya çalışıyoruz. Çeşitli toplantılarla Ermenilerin gerçek yüzlerini anlatıyoruz.”dedi.

         Ünsal,“Ermenilerin her alanda Türk Milletinin başına bela olduğunu belirterek, Ermenistan’da bulunan Medzomor nükleer santralının tehlike saçtığını Iğdır’da kanser vakalarının arttığını bu santralin bir an önce kapatılması gerektiği hususunu vurguladı.

             Ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirten  Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, dernek üyelerine teşekkürlerini sundu.

                          Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma,”Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Toplum yararına çalışan derneklerin her zaman yanında oldum. Sizlerde Türkiye Azerbaycan kardeşliği yararına çalışmalar yapıyor. Milli konulara duyarlılık gösteriyorsunuz. Ermenilerin gerçek yüzünü topluma ,dünyaya anlatmak lazım. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.”dedi.

                      Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma  ,”sivil toplum örgütlerinin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu bu tür derneklerin her alanda söz sahibi olarak vatana hizmet etmeleri gerektiğini vurgulayarak Iğdır’ın güzel bir il olduğunu Bu güzelliğin kıymetinin bilinmesi gerektiğini, Iğdır’da birlik ve beraberliğin içinde olarak Iğdır’ı güzelleştirmek gerektiğini belirterek dernek yönetimine başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183