Öne Çıkanlar CHP gündem haber Kartal Belediyesi haberdesiniz Yerel seçim

Bu haber kez okundu.

SOKAK İFTARLARI RAMAZANIN BEREKETİ İLE SÜRÜYOR


 Başkan Kadıoğlu önceki gün Saadetdere-Namık Kemal-Zafer ve Turgut Özal Mahalle sakinleri Abdi İpekçi Caddesinde kurulan sofrada vatandaşlar ile birlikte oruç açtılar.

Binlerce Esenyurtlunun katıldığı iftarda Başkan Kadıoğlu, “ Bin aydan hayırlı bir günü içinde barındıran Ramazan’ı yarısını tamamladık. Başı Rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan bu mübarek ay bizim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın, hayırlara vesile olsun” dedi.

Kadıoğlu Balkan Türklerine konuk oldu

Başkan Kadıoğlu Sokak iftarı ardından Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayında düzenlenen Balkan Türkleri İftar programına konuk oldu.

Burada Balkanlı vatandaşlar ile iftar sonrası çay sohbeti yaptı. Kadıoğlu, “ Maneviyatımızın üst düzey olduğu bu mübarek aylarda sizleri birlik ve beraberlik içinde görmek beni çok mutlu ediyor. Allah Ramazanı hakkıyla idrak edenlerden eylesin” dedi.

Ramazan etkinliklerine de katıldı

İftar programları sonrasında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ramazan etkinliklerinin gerçekleştiği Gaziler Parkı Ramazan alanına geçerek burada da vatandaşlar ile söyleşi, konser, tiyatro sohbet programlarına eşlik etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183