Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Söğütlüçeşme Birlikspor Hocalarla Nikâh Tazeledi.

 Yeni Futbol sezonu için Teknik heyetle yeniden sözleşme yapan Söğütlüçeşme Birlikspor takım kulüp Başkanı Ercan Demir Başkanlığında gecen yıl takımı çalıştıran Mehmet Öztürk, Şahin Okulevi, Serkan Şafak ile yeniden anlaşırken Söğütlüçeşme ve İkitellispor takımları daha önce çalıştıran Mustafa Dizmanı ile sözleşme imzaladılar.


Kulüp Binasında gerçekleşen imza törenine Kulüp Başkanı Ercan Demir, Başkan Yardımcısı Cüneyt Kinecüce, yönetim kurulundan Soner Karapınar, İlyas Celebi ev İsmail Çetin Yeni Futbol sezonu için Teknik heyetin sözleşme töreninde hazır bulundular.

Söğütlüçeşme Birlikspor Başkanı Ercan Demir yaptığı açıklamasında öncelikle 2017-2017 Futbol sezonunu tüm kulüplerimize ve Türk futboluna hayırlı olmasını Dostluk, kardeşlik ve Fair-Play içinde geçmesini diliyorum. 2010 Yılında kurulan Söğütlüçeşme Birlikspor kulübümüz geçen 7 yıl az zamanda çok yol kayıt ederek büyük işlere imza atmıştır. Söğütlüçeşme Birlik spor yöneticileri olarak kulübümüze her zaman kalıcı olarak neler bırakırız yarınlarımıza umutla baktığımız çocuklarımıza neler veririz, onlara nasıl çocuklarımıza nasıl ortamlarda spor yaptırabiliriz onun için ben ve yönetici arkadaşlarımızı büyük özveri ile çalışma yapıyoruz.


Söğütlüçeşme Birlikspor Kulüp Başkanı Ercan Demir, Kulüp olarak tüm kategorilerde lige katılıp yüzlerce futbolcu ordusuna en iyi şekilde hizmet ettiklerine dikkat çeken Demir, “Başarılı olabilmek adına takımımızda herkes üzerine en güzel şekilde yerine getirmektedir. Altyapılarında birbirinden değerli yetenekli gençlerin olduğunu hatırlatan Demir, “Bu gençlere sabır edildiği takdirde, Söğütlüçeşme Birlik ve Türk futboluna uzun yıllar hizmet edeceklerine canı gönülden inanıyorum.
Ercan Demir, başarı için disiplinin çok önemli olduğunu ve bu nedenle takım olarak disipline büyük bir önem verdiklerini ve aynı sistemin devam etmesi için kulüp olarak geçtiğimiz futbol sezonu takımızda Futbol Direktörlülük görevi yapan Mehmet Öztürk, Altyapı hocalarından Şahin Okulevi, Kondisyoner görevi yapan Serkan Şafak ile yeniden anlaşırken Söğütlüçeşme ve İkitellispor takımları daha önce çalıştıran Mustafa Dizmanı hocamızla görüşümler yaparak altyapıda yeni görev verdiğimiz teknik ekiple 2017-2017 Futbol sezonunu anlaşamaya vardık camiamıza ve kendilerine hayırlı olmasını diliyorum.

Futbol ve eğitimi bir bütün olarak ele alıyoruz

Söğütlüçeşme Birlik spor Başkan yardımcısı Cüneyt Kinecüce, yaptığı açıklamada, “Söğütlüçeşme Birlikspor Futbol Kulübü olarak altyapımıza çok önem veriyoruz. Altyapılar, kulüplerin ve Türk futbolunun geleceğidir. Avrupa standartlarını yakalaması için futbol ve eğitimi bir bütün olarak ele alıyoruz. Kulüp yöneticileri, sporcu velileri ile birlikte dayanışma içine geçerek çocuklarımızı eğitim ve futbol hayatlarında başarıya teşvik etmeye çalışıyoruz bu konuda velilerimizden de büyük destek görüyoruz dayanışma içinde çocuklara bir şeyler vermeye gayret gösteriyoruz dedi.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183