Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Satışları Olumsuz Etkileyecek


Pandemi azalıyor derken taksit sayısı azaldı


Geçtiğimiz iki yıllık dönemde pandemi nedeniyle alınan tedbirler ve hafta sonu yasakları sebebiyle mobilya sektörü ciddi bir gelir kaybı yaşadı. Aynı dönemde mevcut siparişlerin karşılanması için çaba sarf edilirken diğer yandan da üretim için gerekli ithalatın gerçekleştirilmesi de oldukça sıkıntılı bir hal aldı.
Loda Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak “Bütün bu sıkıntılara rağmen hem çalışanlarımızı bu ekonomik olumsuzluklardan korumak hem de hizmetlerimizi kesintisiz sürdürmek adına zorlu bir süreçten geçtik. Zorlu günlerin ardından alınan tedbirlerin sonucunda normal hayatımıza dönüyoruz.  Sektör olarak en büyük beklentimiz, düğün sezonunun da başlamasıyla işlerin hareketlenmesi ve en azından kayıplarımızın bir kısmını karşılamaktı. Ancak BDDK’nın son almış olduğu karar hepimizi hayal kırıklığına uğrattı. Zaten ciddi bir gelir kaybı yaşayan tüketicilerin taksitli alışverişler en büyük destekçisi iken bu sayının Aralık 2020’den bugüne yarı yarıya azaltılması hem bizi hem de tüketicileri üzmüştür” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183