Öne Çıkanlar belediye Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Sahte oyuncu skandalı

 SEFAKÖY-16 Aralık 2017 Cumartesi tarihinde Sefaköy Kartal sahasında U-14/B Ligi 7.Grupta Sultanmuratspor ile Selvispor takımları karşılaşma öncesi maç listesine sahte oyuncu yazıldığı iddiası üzerine itirazda bulundu. Sultanmuratspor kulübü Altyapı hocası Hüsamettin Özköşkoğlu yaptığı açıklamada, Selvispor U -14 Takım ile oynayacağımız Müsabaka öncesi duyumlar aldık ve bu duyumlar üzerine saha komiserine lisanları kontrol edeceğimizi bu konuyu karşılaşmayı yönetecek hakeme iletilmesini istedim bunun üzerine hakem’e giderek durumu anlattık” dedi.

‘SOYUNMA ODASINA DAVET ETTİK’

Özköşkoğlu devamında, “2004 Doğumlu M. Batuğan Şereflioğlu, 2004 Doğumlu Yunus Yılmaz ve 2004 Doğumlu M. Fatih Özdemir oyuncuların kimlik tespitinin yapılmasının istedik. Bunun üzerine karşılaşmanın hekemi oyuncuları hekem soyunma odasına davet ederek, lisanstaki fotoğrafla karşılaştırma yaptık ve fotoğraflar çektik. Selivispor teknik sorumlusu Ahmet Odabaşıoğlu, bir yanlışlık olduğunu söyleyerek yeniden maç listesine yazacağını söyledi. 1 numaralı 2004 Doğumlu M.Batuğan Şereflioğlu yerine 14 numaralı (2005 Doğumlu Ayaz Özdemir ), 8 numaralı 2004 Doğumlu Yunus Yılmaz'ın yerine 18 numaralı (2005 Doğumlu Ayaz Özdemir) yeniden maç listesine yazarak oynatmıştır” diye konuştu.

‘AMACIMIZ ADALETLİ MAÇ YAPMAK’

Sultanmuratspor kulübü Altyapı hocası Hüsamettin Özköşkoğlu , “Sultanmuratspor olarak eğer bu maçtan üç puan almak olsaydı müsabaka öncesi itirazda bulunmazdık bizim amacımız sahada eşit şekilde adaletli bir maç oynamak yenersin yenilirsin hiç önemli değil sahte oyuncu oynatan kulüplerin tek maçı Belediyelerin vereceği 2,3 bin liralık alacağı ödül parası içindir. Hiç değer mi bunlara. Türk futbolu tabii gelişmez ve kalkınmaz. Yine söylüyorum, amacım üç puan olsaydı maç öncesi yapmazdım devre arasında gider itirazımı yapar üç puanımı alırdım” ifadelerini kullandı.

Kent Yaşam



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183