Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Saadet Üsküdar Kongre’ye Gidiyor

 Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı 6.Olağan Kongresi’ni 19 Kasım Pazar günü Altunizade Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek. Üsküdar’da siyasi atmosferi değiştiriceği öngörülen kongre ile ilgili açıklamalarda bulunan SP Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, “ Tüm rutin çalışmalarımızın yanında, Üsküdarlılarla iç içe bir çok çalışmaya imza attık. Sosyal sorumluluk alanında önemli işler gerçekleştirdik. Halkımızın desteğiyle, alınterimizle, emeğimizle partimizin grafiğini Üsküdar’da çok yukarılara taşıdık. Bu kongre de bizim için bir sıçrama noktası olacak. Gücümüze güç katacak” dedi.


‘HALKIMIZI ALDATMADIK’

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın yeni dönemde de taviz vermediği ilkeleriyle yoluna devam edeceğini de vurgulayan Gürlü, “Biz parti kadrolarında ya da yönetim mekanizmalarında, her nerede görev yaparsak yapalım, halk ile birlikte halk için siyaset yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bu makamları, kendimize ait olarak görmedik, sadece hizmete vesile olacak yerler olarak bildik ve öyle bilmeye de devam edeceğiz. Siyasi rant uğruna biz halkımızı hiç aldatmadık, bu ilkemizden de asla taviz vermeyeceğiz” diye konuştu.

HERKESİ DAVET ETTİ


6. Olağan Kongrelerine tüm Üsküdarlıların davetli olduğunu da söyleyen Muhammet Gürlü “Teşkilat olarak Üsküdar’ın her kesimini kucakladığımız gibi kongremize de hangi düşünceden olursa olsun hiçbir ayrım yapmadan tüm Üsküdarlıları davet ediyoruz. Kongre salonundan sokaklara taşacak heyecana herkesin şahit olmasını arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183