Öne Çıkanlar memur Kelamdan Kaleme Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan Ertuğrul Bodur

Bu haber kez okundu.

Remzi Aydın: Beş yıllık görev sürem boyunca onlarca projeyi hayata geçirdik

 

2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan adayı gösterilen ve bir önceki seçime göre oy oranını yaklaşık yüzde 10 artıran Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, görev süresinin dolmasına bir hafta kala gazetecilere veda yemeği verdi.

Ensari Konağı’nda gerçekleşen veda yemeğine çok sayıda gazeteci katıldı. Belediye Başkanı Aydın, “Beş yıllık görev sürem boyunca ortaya koyduğumuz vizyonla onlarca projeyi hayata geçirdik” dedi. Kendi döneminin Eyüpsultan için planlı bir dönem olduğunu ifade eden Aydın, “Eyüp’te doğmuş büyümüş bir kardeşiniz olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın isabetli kararıyla 2014’te Eyüpsyultan ilçemize belediye başkan adayı gösterildim. Ve partimizin oy oranını büyük oranda yukarıya taşıyarak yüzde 46.6 oy ile belediye başkanı seçildim. Beş yıllık görev sürem boyunca ortaya koyduğumuz vizyonla onlarca projeyi hayata geçirdik. 2014-2019 dönemi Eyüpsultan için planlı bir dönem olmuştur. Bu beş yıllık dönem içerisinde hayata geçirdiğimiz, devam eden ve taslak aşamasında olan projelerimiz oldu. Beş yıllık dönemimizi 700 sayfalık bir kitapta anlattık ve belediye başkanı ya da yöneticiler için bir tecrübe kaynağı niteliğinde” diye konuştu.

“Eyüpsultan’ın çehresini değiştirdik”

İçerisinde 67 proje yer alan ESTAM’a değinen Aydın şunları söyledi: “Göreve geldiğimiz 2014’ten bu yana Eyüpsultan ilçemizde önemli projeleri hayata geçirdik. İlçenin ve tarihi doku ile mimariye uygun bir şekilde hazırladığımız Eyüpsultan Tarihi Merkez (ESTAM) ile 67 farklı proje başlattık. Bir kısmı tamamlandı bir kısmı da önümüzdeki yıllarda tamamlanacaktır. ESTAM ile Eyüpsultan’a önemli bir vizyon kazandırdık.”

Yemeğin sonunda Başkan Aydın ve gazeteciler hatıra fotoğrafı çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183