Öne Çıkanlar haberdesiniz Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Protokol, İOSB iftarında buluştu

 İkitelli Organize Sanayi Bölgesi (İOSB) Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Nihat Tunalı, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şaban Gülbahar ile yönetim kurulu üyeleri Sebahatdin Kayas, Nedim Çırpıcı ve Mustafa Topçuoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen geleneksel iftar yemeği, protokolün önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

Oruç açma duasıyla başlayan iftar yemeğine; Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, İkitelli Uygulama Grup Müdürü Selçuk Şeker, İkitelli Vergi Dairesi Müdürü Yusuf Kaya, Eski Milletvekili Yalçın kKoça, Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Başakşehir Halk Eğitim Müdürü Aziz Akdoğan, Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer, Anayasa Profesörü Prof. Dr. Ferman Demirkol, İOSB bünyesindeki Kooperatif Başkanları, sanayiciler, Özel İOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yöneticileri ile eğitmenlerinin yanı sıra, radyo, televizyon ve gazetelerin yöneticileri katıldı.


İKİTELLİ-2 GELİYOR

Ramazan ayının önemine ve İkitelli-2 projesinin detaylarına ilişkin konuşma yapan İOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şaban Gülbahar şunları söyledi:

“İOSB’nin bugünkü iftarına teşrif ettiniz. Bizi onurlandırdınız, hepinize çok teşekkür ediyorum. İstanbul Valimiz Sayın Vasip Şahin son anda çıkan başka bir programı nedeni aramızda olamayacaklar. Hepinize selamları var. Değerli arkadaşlar, hanımefendiler, beyefendiler, bu iftarımız malumunuz her sene yapılır. Tabi saatin uzun olması sebebiyle çok beklemek gerekiyor. Fakat buna rağmen siz değerli misafirlerimiz vakit ayırdınız ve buradasınız. Bundan dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Malumunuz İOSB Balkanların ve Ortadoğu’nun sayısal anlamda en büyük organize sanayi bölgesi. İhracat hususunda da oldukça iftihar edeceğimiz bir durumumuz var. Onun ötesinde yeni bir kader içerisindeyiz. 
İkitelli-2 Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili protokol anlaşmasını bu hafta bitirmeyi amaçlıyoruz. İkitelli-2 Kapaklı’da on bin dönüm arazi sanayi için, bir dönüm de konut alanı için ayrıldı. Öncelik İOSB’nin sanayicilerinin olacak. Artarsa dışarıya sunacağız ve bunun bütün altyapısını TOKİ yapacak. Yakın bir gelecekte bununla ilgili haberleri göreceksiniz. Sözlerimi daha fazla uzatmak istemiyorum ve geldiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum.” 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183