Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol

Bu haber kez okundu.

Öz: Talepler doğrultusunda çalışacağız

 Bu ay Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç, Belediyesi Başkan Yardımcıları, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları Başkanı Kiraz Uzuntaş, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik Kolları Başkanı Uğur Temel, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, başkan danışmanları ile 20 mahallenin birim başkanları katıldı.

 

Toplantıda yapılan durum değerlendirmesinin ardından, mahalle birim başkanları kendi mahalleleriyle ilgili talep, görüş, şikâyet ve isteklerini dile getirdi. Mahalle temsilcileri ve meclis üyelerinin ardından konuşan Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ilçede yapılan çalışmalar ve projeleri anlattı. Kartal’da çok başarılı projelere imza attıklarını kaydeden Öz, ilçenin, sanat ve kültür merkezi haline geldiğini, bunun halkta memnuniyet oluşturduğunu belirtti. Birim başkanlarının kendi bölgelerinde halkın gözü kulağı olmalarını ve halkın taleplerine duyarlı olmalarını isteyen Öz, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da halkın onaylamayacağı hiç bir projeye geçit vermeyeceklerini ifade ederek Kartal halkı için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183