Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

‘MİLLİ PARTİ OLARAK MİLLETİMİZE SÖZ VERDİK’

Ülkemizin ekonomisinin çok kötü yönetildiğini ifade eden Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun, özellikle kış aylarında elektrik ve doğalgaza yapılan yüksek zamlar nedeni ile faturalarını ödeyemeyen vatandaşların elektrik ve doğalgazlarını kesmenin akıl, insaf ile bağdaştıramadıklarını belirterek, ‘Merhametten nasip almayan bu anlayışın, iktidara gelirken yapmış oldukları propaganda, kimsesizlerin kimsesiyiz şeklindeydi’ dedi.

YOLSUZLUK, YOKSULLUK, YASAKLARLA ANILIR OLDUNUZ’

Uzun sözlerini şöyle sürdürdü; Üç "Y" ile mücadele edeceklerini söyleyen iktidar sahipleri yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklardan arınmış bir Türkiye ortaya koyacaklarını söyleyerek iktidar olmuşlardı. Bugün yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla anılıyor olmaları iktidar sahipleri için utanç haline gelmiştir. Belli başlı müteahhitler ballı ihalelerden, büyük rakamlarlatelaffuz edilen paraları ceplerine indirmişlerdir. Bu durumlar yoksulluğu körüklemiş üretmeyen bir ülke olarak ağır vergilerin altında ezilen milletimiz her geçen gün fakirleştirilmiş ve yandaş müteahhitler servetlerine servet katmışlardır. Bunları eleştirmenin hemen Cumhurbaşkanına hakaret kapsamına sokularak talimatla vatandaşları mahkeme salonuna taşımak, vatandaşı susturma girişimleri, tüm dünyada yankı bulmaktadır.

‘MİLLİ PARTİ OLARAK MİLLETİMİZE SÖZ VERDİK’

Milli Parti,  hiç bir devlet büyüğüne hakaret etmez ve hakaret edilmesinede asla müsaade etmez. Milli Parti, olarak bizler bu yola çıkarken milletimize söz verdik, milletimizin aldatılmasına, kandırılmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Tüm gerçekleri halkımız bizden duyacak, bizden öğrenecek. Bu yüzden milletin yaptığı hakaretsiz öz eleştirileri hakaret kapsamına sokturup milletimizi sindirme çalışmalarınız sürdüğü sürece, bizi milletimizin yanında, antidemokratik girişimlerinizin karşısında bulacaksınız. Lüks ve şatafattan taviz vermeyen bu siyasi iradeye karşı, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Akaryakıt artışları dolara endeksli olmasına rağmen, bugün akaryakıt doların çok üzerinde zamlanmıştır. Dolayısıyla nakliye fiyatları nedeni ile bu artışlar temel gıda fiyatlarını yükseltmektedir. Her geçen gün vatandaşın cebinden enflasyon yolu ile parayı çekip alıyorlar ve bunun adına da yeni Türkiye diyorlar.

‘EKONOMİ, YARGI  VE DIŞ POLİTİKA BAŞLIKLI ÜÇ ÖNEMLİ SORUNUMUZ VAR’

Türkiye’nin birçok sorunu var fakat üç temel büyük sorunu var ve bu sorunların milletimizin tümünü kapsadığını söyleyebiliriz. Bunları biliyor ve çözüm odaklı bir parti kurarak milletimizin hizmetine sunduk. Bunlardan birincisi ekonomi ve çöpten, ekmek, sebze ve meyve toplayan insanlarımıza kayıtsız kalamadık, kalamazdık. İkinci olarak yargı sisteminin tamamı ile siyasallaşmasını gördük. Maalesef siyasi irade, yargıya baskı yapmayı kendine görev kabul etmiştir. "Milli Parti" olarak böyle gitmez diyerek siyasi arenaya çıktık. . Sedat Peker'in önemli iddialarına dava açılması ya da soruşturma olmaması, bizi doğrulayan en net görüntüdür. Üçüncü olarak dış siyasette tamamı ile itibarsızlaştırıldık. Afrika ülkesi kabile devletlerini ziyaret edebiliyor olmamızı dış siyasette başarı gösterme çabaları beyhudedir. Sözde ekonomi ve terör anlaşması yaparak Fethullah Gülen'i isteyecekler. Milli Parti Genel Başkanı olarak iddia ediyoruz ki bunun olması imkansızdır ve böyle bir şey istediklerini de sanmıyoruz. Bunların ziyaret ettiği o kabile devletleri güçsüzdür ve FETÖ Terör Örgütü lideri dedikleri o şahıs, bu ülkeleri bir araya getirip onların başına devlet başkanı olarak geçecek güce sahiptir. Bu güçsüz kabile ülkelerinden medet ummak terör anlaşması yapmak komedidir. FETÖ yapılanmasını küçümsemek ve büyümesine göz yummak bu ülkeye yapılacak en büyük ihanettir. Bu ülkelerle yapılan ekonomik anlaşmalar yine aynı oranda komedidir. Biz bu ülkelerden mızrak ve önlerini kapadıkları örtülerden mi satın alacağız yada bu ilkel kabile ülkelerine ne ihraç edebileceğiz? Sizi anlıyoruz ABD’ ye gidince kabul edilmiyorsunuz, Rusya'da kapıda bekletiliyorsunuz, sizde kala kala kabile devletlerine kalıyorsunuz.

‘KUVAYI MİLLİYE RUHUYLA GELİYORUZ’

 Böyle gitmez, böyle gidemez Artık Milli Parti var yeniden Kuvayı milliye ruhu ile hareket eden ve ülkenin kurtuluşuna vesile olacak temiz Anadolu çocukları var, artık MUHAMMET UZUN var. Milletimiz emin olsun Allah’ın izniyle ülke sevdalısı, işi bilen ve güzel bir program ile milletimiz ve devletimiz için geliyoruz. Halkımız bizi takip etsin, , bulundukları illerden ve ilçelerden partimize katılarak gücümüze güç katsınlar. Birlikte güzel ve mutlu Türkiye'yi inşa edelim. Milli Parti inançlar ve ırklar üzerinden yapılan ve kutuplaştırma dili kullanılarak milletimizi ayrıştıran, siyaseti dilini çöpe atıyor ve kardeşlik dili kullanarak, halkımızın tümünü kucaklaştırmak ve kaynaştırmak üzere yola çıkan sevgi dolu, samimiyet dolu yiğit Anadolu çocuklarının kervanıdır, bu kervana katılın, bu yolu birlikte yürüyelim dedi. Uzun ayrıca Karadenizli olduğunu ve Rizeli olduğunu söyleyerek sözlerini şöyle tamamladı. Sayın Erdoğan'da Rizelidir. Hemşerimizin bozduklarını biz tamir edeceğiz inşallah.SIDIKA BAYLAN-KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183